Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgen har kommit

Tiden den bara går och går
Men minnen för evigt består
Livet är både tufft och hårt
Familjen är ens bästa support 

Vi får lov att nu gå vidare 
Du var vår allas glädjespridare
Nu är du fri från denna smärtan
Du finns alltid kvar i våra hjärtan

Du var omtänksam som få 
Vår sorg går ej att undangå
Vad du vill kan du nu göra
I himlen du fortsätter att beröra 




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-15 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan