Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran



Hur kunde det bli så...
hjärtskärande... 

Tror du tiden läker...
alla sår..?

Inget gör så ont som...
ett svek...

Försöker se min väg... 
framåt...

Hoppas lyckan en dag...
kommer...

Dig vill jag inte ens...
minnas...

Jag har tömt mina...
känslor...

För jag gav dig...
allt...

Svårt att ens lita...
på någon...

Sakta men säkert kommer...
glädjen tillbaka...





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-01-15 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan