Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma med bittermandel

Livets sötma och bittermandel
Allt på samma gång, upp och ner
Inget är behagligt lagom
Bara för mycket eller för lite
Inget där emellan tycks finnas
En inre balans är det som behövs
Det för att kompensera glappet
Njuta och plågas är vad livet är
Vad det ger är upp till en själv
En tanke som kan förändra allting
Antingen till det bättre eller sämre
Valet är fritt men inte så lätt
Rätta valet är det som är svårast
Allt för att utvecklas och lära nytt
Förmodligen starkare och visare


Av: Nathalie Hedberg











Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-15 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan