Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vindar

Hård vind eller mjuk som en smekning
Motvind eller medvind i branta backar
Orkanvindar som kastar omkull allting
Eller lugnet i stundtals vindstilla brisar
Stormar med stor oro som sveper in
Nordanvind så kall och genomfrusen
Regnet som faller med östanvinden 
Sjöbris med havets varma vindar
Klara sommarnätter med landsbris
Tromben virvlar förvirrat omkring 
Tornadon får livet att passera revy
Monsunvinden är gift med årstiden
Vinddrag som ger svalka vid behov
Snabbt eller sakta i en vindby 
Kulingvinden blåser på öppen sjö 
Vindpust så liten eller kastvind så stor 
Måttlig och frisk vind älskar passionerat
Livets vindar blåser på gott och ont




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-15 04:05



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tackar så mycket!
2020-01-20

  mare VIP
Bra skrivet
2020-01-19

  mare VIP
Bra skrivet
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan