Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

Vinden knackade

på husets port

 

mörkret kurade

bredvid katten

 

brasans lågor lekte

med törvedsspånor

 

 

Det var en kväll

efter stormens dag

 

 

Jag öppnade

och släppte in natten




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-15 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP