Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dom finns än


Goa gubbar


Det finns inte bara fula gubbar
det finns goa också

dom som bryr sig och som uppmuntrar en
bjuder på kaffe
och berättar nån rolig historia

som ärligt talat är just så ärliga
som deras klarblå ögon visar

Goa gubbar är de där grabbarna
som vuxit upp
men aldrig har tappat det äkta
genuina

som ingjutits i deras hjärtan från början

Jag är glad att jag har fått träffa flera av
dessa goa gubbar i mitt liv

i deras närvaro fick jag en röst
det jag sa var viktigt

De trodde på mig
och gav mig hopp om vuxenlivet

att det faktiskt finns dom
som bryr sig
över generationsgränserna

utan någon baktanke




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP