Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ceremonier och ljus

att minnas en människa
är en kärlekshandling
det vilar i ditt knä
att minnas
oss andra
som vandrat med dig

kanske var vi bakom dig
kanske såg du oss inte
kanske vågade du inte
se oss i ögonen

du bär på egenheter
men minns mig
och minns mina

jag upprepar
dina felsteg
för jag tror
på människan
jag tror på de steg
hon tar

jag önskar att få säga
så mycket till dem döda
men det är redan klargjort
vem som är kvar och inte

jag älskar
och jag minns
för att minnas en människa
är en kärlekshandling




Fri vers av ett blått spöke
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-16 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke