Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själsöga


Spegel?

Vackert faller dina ord
i ett täcke av snö


väver du världen
i sin existens


och jag ser den
spegeln




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-01-16 23:03



Bookmark and Share


  ULJO
Bara så vackert
2020-01-20

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om ord som speglas i en kommunikation.
2020-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text vars innehåll förstärks av bilden!
2020-01-17

  Emanuel Sigridsson VIP
Som ett mirakel, du får orden att ljuda av tystnad, skyttel och varp sjunger ljudlöst. Väl gjort!
2020-01-17

    ej medlem längre
Så själfullt och vackert! Bild och text i perfekt harmoni!
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP