Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

i mina drömmar
är det vinter

jag drömmer stugan
jag drömmer skogen

en blek fullmåne
glimtar mellan träden

jag drömmer stranden
jag drömmer havet

den nyfallna snön gnistrar,
tindrar ikapp med stjärnorna

havsisen knakar och smäller
i mina drömmar
är det vinter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-17 19:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, denna härliga årstid, jag tål inte värmen på sommaren men den svala våren går bra!
2020-01-18

  AKT VIP
Här har dina drömmar blivit verklighet. Vintern kom med stormsteg över skogarna idag.
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP