Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen styrs av en ondskefull elit

Världen styrs av en ondskefull elit
med en synnerligen djävulsk agenda
de konspirerar med finess och flit
och får det djävulska att hända
de är högt uppsatta politiker chefer och bankirer
och andra psykopater med makt och högmod
de har infiltrerat samhällets alla instanser
och de träffas i frimurarloger och dricker blod
de vill styra över folk och fä
få oss bli en mångkulturell historielös massa bara
som är pk in i märgen och aldrig säger bä
anger oliktänkande och ej förmår se riktig fara
denna elit vill avveckla världens nationer
och skapa en ny världsordning
förslava oss i den värsta av diktaturer
och tillsätta världspolis och världsregering
som ett litet steg på vägen har de nu
tagit bort flaggorna framför ländernas representanter i EU.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-17 13:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vem är Boris?
2020-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Har min kommentar censurerats bort?
2020-01-22

  Onomatoprofet VIP
Tur att Trump, Boris , Jimmie och gänget finns så de kan rädda oss!
2020-01-22

  Koloristen
Ja frimurare, dvs satanister, och dess medlöpare styr denna alltmer sjuka värld. Mycket bra att detta lyfts fram!
2020-01-22

    lydriket
Utmärkt skildrat om en oroväckande utveckling och om en än mer oroande svag reaktion mot samma utveckling.
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine