Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör?

Hör

 

 

trädet

talar

 

till de som lyssnar

 

du är?

 

är

där gröna ögon se

 

skog 

 

i hjärtat 

jag känner

 

rot

rota 

 

vi är 

sammanlänkade

 

du och jag 

 

 

träd

 

du talar

 

 

rör i djupet 

 

 

mitt hjärta slår

 

på stigen jag går

 

barfota 

 

 

jord 

 

du helar mig

 

andas 

i mitt hjärta

 

ger mig 

 

 

liv 

 

nu som då

 

 

vi är

 

liv?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-17 22:20



Bookmark and Share


  ULJO
Träd är viktiga
2020-01-20

    Ken Cassel
Ja, Nina vart har du hållit hus någonstans
Fy dig att vara borta så länge
Och alstet i sig är bra men hade blivit bättre om du satte ihop orden
För jag skrev jämt såhär förut men märkte att jag tappade läsare då de inte riktigt hängde med i texten
Eller så tröttnade de bara helt enkelt

Kram på dig, min gode vän..
2020-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som passar mig, jag är en trädkramare!
2020-01-18

    ej medlem längre
Så fin! Blir så imponerad av din lysande poetiska ådra. Man kommer din text så nära och vartenda ord väger tungt. Här blir man på det vackraste sätt påmind om hur sammanlänkade vi är med naturen,om vi bara stannar upp och lyssnar.
2020-01-18

  M:tin
Jag har saknat dig Nina!
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP