Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vill jag gråta till musiken

Ibland vill jag gråta till musiken
njuta den bitterljuva tårarnas
evig dans under solens dalande

Känna hur själen veknar
inför det oundvikliga
i tårarnas trans

Bli ett med stjärnornas
eviga heliga kretslopp
bli ett med evigheten

Gråta över människans öde
på en avlägsen plats
där allt suddas ut

Ibland vill jag bara gråta
njuta till musiken
njuta de bitterljuva tårarna

dansa i evighet under solens dalande

bo.rackson




Fri vers av bo.rackson
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-01-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson