Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fel lösenord genom livet

Varför har jag drabbats

av så mycket elände

under min levnad

Har jag ständigt 

gått genom mitt liv

med fel lösenord ?




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-01-18 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP