Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knutar

Hämningar
knutar

Dagar som dör
lokala nyheter
den eviga sömnen närmar sig
oundvikligt

Likgiltighetens alkemi
kristalliserar blodet
till vita barockslott




Fri vers (Fri form) av Kaptenlöjtnant
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-20 21:56



Bookmark and Share


  Nanna X
Sorgligt som tusan men vacker arkitektur där i slutet.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant