Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Sjukdomen våldtar medicinerna utanför Kuba
stressen vinner mark
neurosen överklagar utan alibi

Det du skulle ha sagt ligger kvar
på nattduksbordet




Fri vers (Fri form) av Kaptenlöjtnant
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-20 22:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Rubriken säger mycket
slutsatsen ligger på nattduksbordet

sinnet upplever olika just i stunder av stress
bra fångat
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant