Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revor

 

Döden gör revor i vänkretsen. Tomrummet gapar stumt.
Det egendomliga är att världen inte krymper.
Den vidgas och där uppstår något annat. Förändring breder ut sig. Du märker att du aldrig kände dig själv. Och nu har alla de döda tagit dig med sig.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-20 23:27



Bookmark and Share


  Briza media
Kort, klokt och bra beskrivet!
2020-01-24

    ej medlem längre
Tänkvärt o fint skrivit.
Mvh annokas
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger