Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eländes Elände !

I denna tid är man så nerskiten av alla dåliga nyheter;

 man sitter i ett träck av allt detta upp till axlarna

så man orkar inte ens reagera på eländet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-22 11:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så bra då att det
Finns musik att
Lindra sin själs
plåga med. ..
;)
2020-01-22

  Öknens Ros VIP
Som Lars Ekborg läste: "Eländes eländes elände elände eländes...." Inte har världen blivit bättre, människor bråkar om allting. :(
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP