Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och gud



Jag är inte omöjlig.
Jag skulle så gärna vilja tro.
Skulle så gärna vilja kunna tro.
Men det är inte upp till mig.
Den saken lägger jag i nån annans händer.
Gissa vems !
Till dess vill jag inte ha
med saken att göra.
Jag har annat för mig.
Men jag skulle vilja kunna tro.
Det skulle jag.
Fy fan va jag skulle vilja
kunna tro.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-22 16:30



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Fan vad jag oxå
skulle vilja tro
( ashärlig den här)

Faan vad jag skulle vilja tro tro
Tro tro på människan godheten
sanningen och kampen

Fy faan vad jag skulle vilja tro


2020-01-23

    Lena Staaf VIP
Ja jag med!
Sista raden var för härlig.
2020-01-22

  överlevaren VIP
Låt tron gro kanske den växer....
2020-01-22

    ej medlem längre
"Be en bön
du losar
ingenting"
- lars
winnerbäck

jag tror på universum
har gjort det väldigt länge

det är mer likt buddism då

men jag tar till
mig av alla
religioner,
allas åsikter
jobbiga och gosiga

som budda sa
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP