Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig

Vad bor i en tår?

Är det år av  många sår?

 

Sårad fåfänga

bara ångest

Ingen tro

 

Eller tro som fått sig en törn

Ångest för att kört på en örn

Med vingar gjorda för att sväva

Vardagen är dig nära att kväva?

 

Känslor som legat och lurat

Tider utan hopp fast du klurat

Brister det bara

i sköna små bäckar

Lättar på allt som har fängslat 

 

Oavsett vad så ta de på allvar

Låt de ej tynga utan njut av förlösning

Känslor är sköna när man ger dem förtjusning

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ