Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pix Pax

Molet,
Funktionen av oss

Det pårlar ur dem
Det finns sträck mellan vägg och vägg

Vi bär alla på elddon
Redo för det mesta

De ligger i ena fickan
En plats av inget
Alltid med breda tallrikar
alltid i bufflande tåg

Fränder,

När solen lyser bakom molnen
Ser vi brandrött




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge