Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotjugo

Marken rör sig under mig
allting brinner
den här tyngden
i mitt huvud

Varför ser vi inte sambanden?
ingenting har förändrats
men allting är annorlunda
hur länge kan vi vänta
när allting vi säger
kan misstolkas

Natten har tusen drömmar
dagen är ett annat liv
en annan flykt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-01-24 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här i Sätra brinner bilar för att det daltas med degenererade och asociala.
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP