Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeternas värld?

Orden dundrar fram på min padda

fingret trycker på varje bokstav som

klickar 

ett och ett bildar de två 

sedan flera i ett gytter

ord      tankar 

vad ska det bli?

vad vore världen utan poeter?

vad vore världen

utan poeternas språk?

vi har varandras ord och tankar

det har vi 

och vi tänker dem som vi tänker dem

dina blir mina för en stund

visst jag tolkar dem som jag vill

kanske inte som du tänkte dem

så är det bara

men det är så det ska vara

i poeternas värld?



 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-24 20:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns i själ och hjärta!
2020-01-25

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Glädjen över att uttrycka sig med ord. Härligt
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP