Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska mina ord

Jag ser sanningen av läppar
En plats av el

Jag vill va fri
Fri som vi

Möt Lena,
Hon talar för dig
En plats av spänning

Jag vill va fri
Fri som vi

Så du mötte henne
En plats av skugga

Var fri
Fri som du

Håll kopplet högt
och visa på vemod

Jag vill va fri
Vemod
Sveriges stämma







Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge