Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlar jag förbi livet

Parader

Fasader

Jag ser med tomma ögon

Tankar surrar förbi som humlor

En del lyfter

Fast det sägs att de inte kan

 

Eskapader

Blir till långa rader

Av pärlor som visas upp

Ägaren stolt som en tupp

Jag ser på

Undrar stilla

Vem ska imponeras

 

Slumrar vidare

Likt när den "upplyste"

Ska övertyga

Med sin egen "sanna" melodi

Tondöv är nog jag

Mest uppe i hjärnbarken

Eller är det bara hjärtinfarkten

Som ringer i mina öron




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-25 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ