Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vinter"

ska vi få
snö och isar snart?
jag är så obeskrivligt trött
på detta oändliga novemberväder

det är som om
vi fick tre månader
deprimerande novemberväder
denna "vinter"

nu har det utlovats
snö till lördag om en vecka
vågar vi tro
att vintern äntligen kommer då?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-25 15:42



Bookmark and Share


  AKT VIP
Förstår viljan att få snö. Det blir ljust och det behövs!Här ska vi visst få ännu mer under natten och morgondagen.
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP