Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fritt efter Zacharias Topelius)


Forsythia


forsythian flaggar
vid ungens födelse
snart blir stigen grön




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-26 21:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text kan då säga läsaren mye, eller litet, men har nog ändå sagt en läsare något...
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP