Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen in

Träd in i dig själv.
Beskåda allt som finns att beskåda.
Betrakta allt som finns att betrakta.
Som du studerar ett konstverk studera dig själv.
Se allt för vad du är.
Försök inte gömma, förneka eller ens rationalisera det.
Bara erkänn att det finns där.
Sanningen ljuger aldrig.
Den är grym i sin likgiltighet,
men är i sin nåd även barmhärtig.
Vi kan aldrig vara något annat än vad vi är.
Och vad är vi?




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-27 04:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Som du studerar ett konstverk studera dig själv."

Vackert. Insiktsfullt.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP