Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naturens klagan

Hon gråter floder så de svämmar över
och klagar så hett att det
startar bränder.

Söker balansen mellan eld och vatten,
värme och kyla
men finner den ej.

Livet hon ger oss men vem ger
något tillbaka till henne,
vår Moder Jord!

Feltänk i levnadsvanorna har omöjliggjort
att stoppa evolutionen.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-27 19:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man hyllar det skapade istället för Skaparen.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP