Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ordagrant experiment

Att andas anför anden avslappning.
Be bödeln bestraffa bovens brott.
Charmen chockar cynismen.
Djungelns demoner dansar.
En enslig eremit erbjuder.
Frihet från fångenskapen.
Girighet göder gangsterns gevär.
Hädanefter hemsöks husen.
Ingalunda iakttar individen.
Jakten jägarens järnhand justerar.
Kalla kårar kryper kring kroppen.
Liket ligger lamt längs linjen.
Men mörkret möts med mod.
Nu när namnet nämns.
Omges omgivningen omsorgsfullt.
Prästen presenterar predikan punktligt.
Queens queer.
Reser radens röst.
Sången sänder stillhet.
Tillsammans tröstas troende.
Utan ursäkt utbrister ursinne.
Våldets vilja vacklar.
Xenofobens x-kromosom.
Yttrar ynkryggens yrsel.
Zebrans zoo.
Åsidosätter åhörares åsikter.
Ägodelarna ärver änkan.
Övermannens öde överläggs.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-01-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP