Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomst

Åter från staden så stor
Hem till det lilla och små
Ingen mer spårvagn att åka
Här där vi bor bara två

Intryck av gator och torg
Gallerior med massor av folk
Ljudet av larm och av språk
Jag kunde behövt en tolk

Men friden nu lägrats i hjärtat
bland vindsus i gran och i fur
Hembygden bor i mitt hjärta
Hemkomst en vinst av en tur

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-29 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP