Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrsimsbassäng



ingen union

för ö-rikesnation

sa sitt, hederssak

för mången britt



EU en politikerkonstruktion

dylik torrsimsbassäng

har möjligen sina poäng

i skönmålad eurovision




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-30 12:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
EU kan komma att
Bli den stormakt
Som skyddar de
små och tar Kina
Samt USA i örat
Utan rädsla?
Den som
Lever får
väl se, så
det så!

2020-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Skall bli intressant att se vad som händer med EU i framtiden, det kanske blir fler länder som inte vill vara med.
2020-01-31

  Öknens Ros VIP
EU-konstruktion
fyller ej funktion
mer än för politik
för den som är rik
2020-01-31

  Elinor Sörensson VIP
Fyndigt och skickligt skaldat
2020-01-31

    Lena Staaf VIP
Frågan är om EU kommer att hålla ihop på sikt?
Torrsimsbassäng var en rolig bild!
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP