Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten och jag



Ju mer jag törs och orkar ta in
av verkligheten
ju mer blir jag jag.

Kan jag ta in att Gretas kamp
är en kamp för mänskligheten
samtidigt som hon kämpar för egen upprättelse
så växer jag.

Kan jag ta in att Hitler
förde över sitt föräldrahat
på ett helt folk
så växer jag.

Tomas Tranströmer var gudstroende.
Han skrev om gud
att det finns en
som orkar se allt.

Det är så jag menar.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-30 15:01



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Intressant. Mkt.
2020-01-30

    Lena Staaf VIP
Orka se, inte skygga eller rygga. Då växer vi som människor.
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP