Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Chaufför saknas


Vem är det som kör


Långben ätandes majskolv i godan ro
vaknar plötsligen upp;
"Vem är det som kör egentligen?!"

Flixbuschauffören
blir felanvisad av sin GPS
och dirigeras rätt av en passagerare
till slutmålet

Vem är det som kör egentligen?

Partiledaren ifrågasätter
den judiska överlevaren från
koncentrationslägret;
"Jag vet inte om hon tror på det hon säger."

Jag undrar:
Vem i hela friden är det
som kör - EGENTLIGEN?

Vad alla behöver är
en Chaufför
som vet vad den gör

och vart den kör




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-31 14:12



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra och sant.
2020-02-05

    Lena Staaf VIP
Jimmie ligger i vassen och dirigerar övriga räddhågsna.
2020-02-05

    ej medlem längre
kör - vilse!
2020-01-31

  Öknens Ros VIP
Absolut!
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP