Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista tugga

 

Jag tömmer mina minnen

på återvinningens strand

lämnar det jag finner

i en öppen hand.

 

Jag räds inga lögner

jag trampar inte

någon annans fotspår

jag ropar aldrig

där min ånger

finner sina sår.

 

Mitt hjärta svider

i ensamhetens skugga

vill jag stanna tiden

eller ta en sista tugga.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-31 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP