Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig docka i galenskap

vem vill rädda en trasig själ
som inte ens vet vad kärlek är?
skärsår som blev till miljoner hav
av rött saltat blod
och hatet som finns i bakhuvudet
vill inte bli förintad

vem vill sova brevid en trasig docka
under täcket av snö?
och andas in litrium
och dansa med fröken morfin
och jaga stjärnor som aldrig vill bli infångna
och spendera tiden med att shoppa
för att glömma hur ensam man är i världen
ångest skriker
transporteras inifrån
ut till spegeln

Trasig docka gråter tyst
i betongrum
på galenskapernas gata
ångrar så mycket
och nu finns bara en dröm till tröst
fantasins land så långt bort

en sne prinsesstiara
och tyll och spets
svart prinsessdocka
med kajalångest målade ögon
och ihoptejpad mun
och röda droppar på ärmarna
är det för att locka vampyrprinsen?
bara för att hoppas att han kan älska en
och sedan brutalt påminnas om att han utnyttjar ditt kön
utnyttjar din svaga punkt

lämnar dig sedan ännu mer svart
och trasig

tejpa fast hjärtat innan det är för sent




Fri vers av Vargens ögon
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-07-04 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon