Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtiden


Med dig känner jag livslust som aldrig förrut 
Jag hoppas känslan varar och inte tar slut 
Jag ler inombords när jag tänker på dig och undrar då
Hur ska jag kunna glömma och din beröring kunna motstå 
Jag kommer falla för dig om du låter mig göra det 
Försöker hålla känslor och tankar isär men vill ha din närhet 
Du håller en viss fasad men din godhet lyser genom
Ser ditt innersta och jag har dig berört i själen där bakom
Vart det ska sluta eller hur det kommer bli vet ingen
Bara framtiden kan ge oss svaret och hela förklaringen 




Bunden vers (Rim) av Kaffedivan
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-01 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan