Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma sidan

den tomma sidan
upplever jag den som krav
eller som oändliga möjligheter?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-02 10:21



Bookmark and Share


  AKT VIP
Alfa och Omega, början och slutet.
2020-02-06

  Kungskobran VIP
Både och
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP