Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kan vänta

Allt kan vänta
Jag har ingen brådska
Det är sent i världen och själen

Det blir allt mörkare
Solen lyser snart med sin frånvaro
och måne och stjärnor med sin närvaro

Himlen är en öppen fråga
Polstjärnan leder oss bort och hem
Det dröjer inte länge

Men allt är så länge se'n
Förflutet innan det ens hände

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP