Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hundliv

Buffar oss ur sänghalmen
Sover på rygg
Fyra tassar mot taket
Snusar förnöjt
Ben rör sig ryckigt
Drömmer
En hand på handtaget
Du är där
Klarvaken
Självklar
Kan inte vänta
Måste se
denna nya dag
Måste ut
återupptäcka
det ypperligt intressanta
det outsägligt underbara
Ännu en gång sträcka ut
i rörelseglädje
Ännu en gång vila
Sova
Drömma
om
ännu en gång





Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-06 19:27



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Så fint.
2020-04-29

  Solweig Jansson VIP
Den självklara livsglädjen kan man avundas !
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP