Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slummen ökar i Stockholm

Nästan alla gula bevlådor

är fullständigt nedkladdade

av svarta streck och bokstäver

Vid portarna och gatufasaderna

har man låtit sina hundar

skvätta och bajsa

Ofta ser man en fylld avfallspåset

eller en varuvagn lämnad på trottoaren

Fimpar slängs överallt

I dag såg jag en man med en ölburk i handen

 Helt plötsligt skvätte han ut kvarvarande innehåll

mot husfasaden

Sedan fortsatte han framåt en bit 

och släppte sedan burken på trottoaren




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-08 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP