Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskesången


Önskar mig en hård hud, där okvädesord rinner av.
Önskar att jag vore utan empati.

Önskar mig avsaknaden av psykisk smärta,
oro, ångest, rädsla, tårar av sorg och saknad.

Önskar mig ögon att kunna se, utan att förnimma.
Önskar mig vingar att flyga bort med vid svårmod.

Jag en buren optimist med humor och skratt,
tackar Gud att jag inte får som jag vill.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-02-08 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP