Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012/06/25


Vardagens tonsättning

 

Musiken i ådrorna pockar på uppmärksamhet.

Känner det i fingerspetsarna, hör och ser det i vardagen.

Känslig hud och anlag, tar in sinnevärlden utan filter.

En dörr som stängs, fötter som trippar och
bilförare som varierar gasen med foten.

En kassaapparat som klingar och en hiss som stannar.

Människor som pratar olika språk med olika intensitet.

Nyanser i fågelsången och djurens läten.

Allt är tonsatt in i minsta detalj.

Lyssna och njut av en färdig komposition.

Ingen kan skilja mig från Livets kod i symfonins källa.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2020-02-09 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP