Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar kraft

Jag samlar kraft
inför dagar som
kanske aldrig kommer

En himmel i blått
blir sakta mörkare
och jag vet inte
vart vi är på väg

Sedan på natten
drömmer vi
om extasen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-02-11 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP