Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laginsats värderas inte

Laginsats är inget värd i allmänhetens ögon

I fotbollslaget är det Zlatan som hyllas

när han gjort mål som lett till seger för hans lag

Ingen tänker på alla dessa små passningar och dribblingar

som föregått bollens väg till hans fot och vidare mot mål

På samma sätt är det i ett företag

Där är det VD som får all kredit för det goda ekonomiska resultatet

Ingen tänker på de stora insatser som alla medarbetare  gjort




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-11 10:46



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Förstår vad du menar, men nog är vi många som tänker på just det och blir förbannade när vi läser att en vd tjänar 61 gånger mer än en arbetare !
2020-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ligger mycket sanning i din text.
2020-02-11

  Öknens Ros VIP
Livet är aldrig rättvist.
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP