Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ



Min själ bredde sina vingar
och höjde dem

Sedan flög den
mellan berg och djupa dalar

Mitt i natten grät den
i trädgården av rosor

I ensamheten
tänkte den
på de gamla sköna dagarna

Under främmande himmel
i ett främmande land
var den

Den grät redan ut
i en störtflod av smärta

men

Under allt detta
var den ganska lycklig

Genom svaghet
har min styrka vunnit




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 988 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2020-02-12 11:37



Bookmark and Share


  aol
Så vackert berörande skaldat vännen
2020-03-16

  Bodingen VIP
Stark text om en stark själ.
2020-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fint diktat...genom allt så finns styrkan ändå där...
2020-02-22

  Elaine.S VIP
Sorgligt vacker. Man inser med klarhet att ens val i livet betyder så mycket.
2020-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert diktar du om förr och nu. Att resa från det gamla är en smärtsam sak. Men i det nya kan styrka också finnas.
2020-02-13

    ej medlem längre
Så vackert du beskriver en smärtsam resa som ändå slutar lyckligt
2020-02-13

  Klaus Peter Jensen
Hej Sladjana Et vackert digt med en spirituel og kreativ dimension, der gør det spændende at læse med venlig hilsen Klaus
2020-02-12

  Koloristen
Fantastiskt vackert!
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic