Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse


Rikedomen

Huru lite har pengar
med lycka att göra
Det blir mera med kiv
och annat som störa

Lyss till änglarnas kör
De kan dig förnöja
mer än tusen miljoners
mynt kan dig höja

För friden dig väntar
så fort du är stilla
Allt annat i livet
vill dig bara förvilla

Så vakta ditt sinne
från vådliga tankar
Låt friden i sinnet
bli det som förankrar

Så lever du redan
i paradisängder
Befriad från smärta
blir allt vad som händer




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-14 10:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord!
2020-02-14

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord.
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP