Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Sommarkväll i Långekärr, Tjörn


I nattens tystnad

 

Nattens tystnad väcker mina minnen
Mina slutna ögon upplever stjärnhimlen

Du är den starkast lysande stjärnan
Jag bländas av din styrka och närhet

Sträcker ut min arm och kan nästan nå dig
Du kommer alltid att vara min ledstjärna

Min stora lycka är att jag hittade just dig!

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-15 10:12



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vackert!
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP