Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valvet

Öppna dörren till stenvalvet

Tidsperspektiv väntar innanför gör sig klar

Mästra stunden

ta av sig hatten visa 

att allt är inte självklart

Så många gånger gått i labyrinten

sökande finna ut var gränsen för tålamod går

Stannar i grå soner försöker visa

Här är det i valvet  rofyllt och en stillhet

Stänger dörren tyst

ser ut genom lilla fönstret

Se ut........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-02-15 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP