Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt och endast

 

Bara du

sprider värme

och närhet.

 

Bara du

rör mig levande

igen.

 

Från mörker

till ljus

bär du mig.

 

Bara du

älskar mig

totalt och endast.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP