Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogens mjuka mossa

 

Bakom varje skör och vacker blomma

Bor en själ av ren kristall

Där lusten virvlar runt

Darrar läppar utav lusta

Finns det kärlek utan humlor

Finns det honung utan bin

 

Som jag längtar efter läppar

Som suktar efter nektar

Gjord av äkta, ärlig älskog

I solskensdränkta gläntor

Med skrattet som gardin




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-16 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ